‎"En la juventud aprendemos y en la madurez comprendemos"

miércoles, 30 de noviembre de 2011

El nostre blog.

 1. Fes un escrit per a la revista del centre on expliquis i facis propaganda de nostre blog, www.modulvoluntari.blogspot.com. Pensa a contar de quina manera el treballam, quines activitats hi solem fer, ja saps que són molt diverses i per què t'agdrada treballar d'aquesta manera.


El nostre blog és una manera de desfogar-mos i retratar-mos que tenim.
Està personalitzat per cada un de nosaltres, és a dir, cada blog reflexa una mica la manera de ser de cada un.
Tenim un blog personal, que és allà on hi fem els treballs, escrits, redaccions, etc. I, per altra banda, tenim el blog de la classe que és on la nostra tutora ens hi penja la feina per fer cada dia que tenim classe.
Si la classe dura dues hores, la nostra tutora, al començament de la classe ens hi penja les dues feines que haurem de fer i ens dona aquest temps per acabar-ho; si no ho acabam, o bé o fem a casa o bé o acabam a classe el pròxim dia si no anam molt endarrerits.
 
Les feines que ella ens posa són molt variades i és el que ens agrada perquè és avorrit fer sempre el mateix!
Hi ha dies que ens fa fer descripcions, també analitzam poesia i la comentam, llegim texts i després contestam algunes preguntes sobre el text i sempre n'hi ha qualcuna d'opinió personal o de cercar informació sobre l'autor del text, etc. Però, el que més ens agrada és quan ens posa per fer ''una entrada lliure'' perquè és aquí on ens podem expressar com volguem i escriure sobre el tema que més ens agradi, ara això sí, totes i absolutament totes les entrades que fem tots i cada un de nosaltres han de tenir com a mínim una imatge relacionada amb el que estem escrivint perquè la mestra ens ho diu però la veritat és que queda més maco i fa més ganes de llegir-ho si hi adjuntes una imatge adient i que cridi l'atenció.

I, personalment, diré que m'agrada bastant el blog. És el primer any que faig feina així i m'agrada perquè em trobo agust treballant amb l'ordenador i perquè a l'hora de fer els treballs tens més llibertat per expressar-te i ho pots decorar, afegir imatges, etc. 

No se, penso que és molt personal i es una manera de veure com som cada un de nosaltres.



No hay comentarios:

Publicar un comentario