‎"En la juventud aprendemos y en la madurez comprendemos"

lunes, 4 de junio de 2012


1. Cerca informació sobre l'animal que més t'agradi, n'expliques la procedència, el que li agrada menjar, el que li agrada fer... També pots cercar algun poema dedicat a n'aquest animal.
El Beagle.
És un dels cans que més m'agraden. Pesa entre 10 i 14 Kg aproximadament i té una mida mitjana, no són molt petits però tampoc es fan gaire grans. Te un promedi de vida d'uns dotze anys.
Normalment és tricolor, blanc negre i taronja-marró, però també qualsevol altre color menys el color ''fetge'' es acceptat en el estàndard de la raça. Té el pelatge curt i basant dens. Està preparat per suportar baixes temperatures ja que és un dels cans més típics d'Anglaterra. I, l'únic que se l'hi ha de donar per menjar es uns 300g diaris d'aliment complet sec.


És un ca compacte i robust. El seu caràcter sol ser alegre, equilibrat i són bastant inteligents. No mostren agressivitat ni timidesa davant imprevists. 
El beagle s'usa principalment per cazar llebres ja que segueix el rastro perfectament.
I, una cosa lamentable i molt característica d'ells és que tenen el record de ser la raça més usada en la experimentació per la preparació de fármacs, cosmétics, etc...


2.  M'agradaria que donàssiu la vostra opinió sobre un parell de qüestions que vos pl
antejo:



2.1. Influeix la poesia en l'educació dels adolescents com tu? 
Sí, jo penso que si perquè és una manera d'explicar sentiments, pensaments o qualsevol cosa de manera metaforica o amb expressions que no usam a diari per parlar que, jo penso, enbellesen les paraules i els hi donen vida.
2.2 Quina importància té la poesia en l'educació de la sensibilitat?
Molta, ja que la poesia jo diria que és sensible! Sempre et toca la part tendra i fa veure coses que sense la poesia no veuries.
 2.3. Caldria donar-li més importància als instituts? 
Sí. No se n'hi dona molta i penso que ajuda molt.
2.4. Què es pot aprendre amb la poesia?
És poden valorar moltes coses ja que la poesia es pot fer a partir de qualsevol tema i a part de donar informació crec que ajuda a entendre moltes coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario