‎"En la juventud aprendemos y en la madurez comprendemos"

miércoles, 9 de noviembre de 2011

El pas del temps



(Pensau que hi ha un temps especial i prolífic per a la poesia? Que la tardor arrossega una certa melangia i ens indueix més fàcilment a llegir i escriure poesia?
M'agradaria exposassis  la teva opinió sobre aquesta influència o no influència del transcórrer de l'any i les seves estacions, sobre la lectura i l'escriptura de la poesia.)

Jo penso que la poesia, una de les coses que la caracteritza és que es pot escriure en qualsevol època de l'any i es pot parlar de qualsevol tema; ja sigui tardor com primavera, estiu, hivern.. però si que és vera que amb l'època de la tardor n'hi ha més ja que el paisatge és com a més trist degut als colors marronencs que desprèn; també influeix que els arbres perden les fulles i aquestes sempre estan al terra i amés de color marró gairebé totes i com a espenyades.


Els dies són més curts ja que es fa fosca més aviat i la majoria d'ells, són plujosos. Els horabaixes ja quasi no fan ganes de fer res, és a dir, fa peresa sortir perquè el temps refresca i com he dit antes, hi ha molts de dies que plou. És una estació per estar a casa, amb família i prendre coses calentes com a xocolata a la taça, castanyes torrades, xurros, creps i altres coses típiques a aquests temps, per anar preparant-se per l'hivern.

Així que sí, jo penso la tardor indueix més fàcilment a llegir i escriure poesia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario