‎"En la juventud aprendemos y en la madurez comprendemos"

domingo, 12 de febrero de 2012

Activitat final treball sobre el quadre La dona a la finestra de Dalí


Elisabeth, era una nina molt alegre i molt simpàtica. Vivia a un  petit poblet d'alemanya amb els seus pares i els seus quatre germans; ella era la petita, i tots so passaven d'allò més bé amb ella ja que tot el temps estava en moviment i sempre tenia alguna cosa per fer.
A mesura que es va fer gran va anar fent el que fan les nines a una certa edat, anar a fer una volta amb les amigues, començaren els sopars entre amics i poc temps després, començà a sortir una estona per la nit.
En una d'aquestes sortides, quan tenia desset anys, va conèixer al que seria el seu futur marit, en Kevin. Començaren a sortir i a passar els dies junts encara que als pares de la Elisabeth no els hi agradava gaire aquest noi per la mala fama que tenia.
Passaren anys i es casaren a l'edat de vint-i-un anys ja que ella  esperava a la seva primera filla, n'Alexandra.
Se'n anaren a viure a Espanya, Mallorca, perquè els hi agradava més el clima; els pares de n'Elisabeth sempre li digueren que era un error anar-se'n amb aquest noi però ella mai escoltà i no en tenia ni idea dels problemes que se l'hi aveïnaven, tal vegada si ho hagués sabut s'ho hagués pensat un parell de vegades més...
Al principi de la vida a Mallorca tot era molt bonic, es compraren una casa i la deixaren ben maca, ambdós tenien feina... ella ja esperava al seu segon fill, n'Enric; i pocs mesos després, arribà na Laura.
Després del naixement de na Laura, les coses començaren a empitjorar degut a la crisi econòmica que hi va haver a Espanya. La pobra Elisabeth es quedà sense feina i sense cap ajuda econòmica, i en Kevin, al vorer-se tan estret (amb tres infants, una hipoteca que pagar, uns gastes mensuals que pagar,etc.) començà a ''destruir'' es seu matrimoni.
Parlava molt malament a n'Elisabeth i la culpava de gaire bé tot, començà a relacionar-se amb altres dones que no eren la seva i, a malgastar els pocs diners que tenien ambdós amb alcohol.
N'Elisabeth. al veure el que feia el seu marit i al trobar-se tan tota sola amb els infants, caigué al món de les drogues; hi havia dies en els que si no tenia cap substància que l'hi fes oblidar el que esteia passant no s'aixecava del llit. Els pares de ella vengueren a passar uns dies a Mallorca quan se'n adonaren de tots els problemes que tenia la seva filla i a fer-li obrir els ulls perquè se'n hanigués amb ells cap Alemanya, però ella estimava tan a nen Kevin... que esteia cega i l'hi bastava amb tenir-lo un parell d'hores al seu costat mentre dormien perquè ell, no esteia gaire més per la seva casa si no era per dormir o menjar.
Arribà un dia en que ella decidí demanar-li la separació a Kevin i ell es va enfadar, es va enfadar com mai ho havia fet! 
Amenaçà a n'Elisabeth en que això només era el principi (la separació), que es preparés perquè a partir d'aquell dia faria de la seva vida un infern...
Començaren els maltractes psicològics i sobretot, físics. Els nins se'n adonaren de totes les circumstàncies ja que, la més gran, tenia quinze anys.
La mare i els fills s'acabàrem mudant a Alemanya amb els pares de n'Elisabeth, i allà, ella es pogué recuperar de la seva addicció a les drogues.
A n'aquets moments, intenta ser una dona forta i valenta per protegir els seus fills del seu pare i poder solucionar tota aquesta situació de la millor manera possible. Els seus pares l'estan ajudant amb tot el que poden però en Kevin no aturarà fins que separi als seus fills de la seva mare.
A n'aquesta vida tothom comet errors i l'Elisabeth n'és conscient de que ella n'ha comés molts a la seva vida per això ara ho intenta arreglar, no se'n alegra de la vida que ha duit n'hi pot esborrar el passat, l'únic que pot fer ara és millorar el futur i fer el paper de mare que tant li agrada i donar el mateix amor al seus fills que ella rep diàriament perquè els seus fills l'estimen amb locura i mai la deixaran de costat perquè saben tot el que ha fet per ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario