‎"En la juventud aprendemos y en la madurez comprendemos"

martes, 18 de octubre de 2011

Seguim fent activitats

ENQUESTA SOBRE LA PENA DE MORT


-N'estàs a favor o en contra de la pena de mort?
-Penses que, en el nostre país, és un error o és millor que no hi hagi aquesta mesura?
-Si tu haguessis de ser el que sacrifica al comdemnat, estaries preparat per llevarli la vida a algú?
-Conèixes cualque cas en que hagin practicat aquesta mesura?
-Què en penses de qué hi hagi països on sigui legal i altres on no, es just?
-Comprens a n'aquella gent que diu: ''Si comdemnes a algú a la pena de mort, estàs comdemnant a la familia i amics d'aquesta persona"? 
-Que et pareixeria si envers de haver-hi pena de mort hi hagués cadena perpètua?
-No et pareix que si una persona li fa una injustícia a una altra (com per exemple, matarla), que es mereix el mateix càstig?


ELS CUCORBA





             Cucorba, és un grup mallorquí dedicat a l'animació infantil fundat a Muaro el 1977.
             L'integren Francesc Aguiló Serra, Jeroni Cerdó Cladera, Gabriel Gamundí Ramis i, des del disc Mamballetetes, Gemma Palà.
             Actuen vestits de pallassos i el seu repertori es basa en cançons populars d'arreu dels Països Catalans i amb temes de creació pròpia.
             Caracteritzen els espectacles de Cucorba l'acció i el dinamisme; la força de les paraules i l'enginy per combinarles; l'esforç generós per despertar la curiositat del nin i relacionar-lo amb el món que l'envolta; la recerca de la participació i la recuperació de formes antigues de comicitat, de l'humor fresc fet d'ironies subtils i de paròdies grotesques, dels materials que conformen allò que anomenam cultura popular; embarbussaments, endevinalles, vells refranys i jocs infantils, contes i rondalles, cançons i tonades, el sentit ancestral de la festa... en un intent de familiaritzar els infants amb la tradició cultural del nostre país.


QUE HAURIES DE FER EN EL TEU DIA A DIA ESCOLAR PER MILLORAR LA TEVA ACTITUD I RENDIMENT




              Penso que hauria de tenir "tècniques d'estudi" molt millors de les que tenc ja que a l'hora d'estodiar, no en sé.
              Fer els deures diaris i dur constància a la classe em va molt bé, és més, m'agrada.

            Si tenc un exàmen, d'alguna matèria que sigui més pràctica que teoria sé que l'aprovaré fàcil però a l'hora d'estodiar teoria se'm fa molt díficil, quasi impossible; cada vegada que a classe fassem alguna cosa sé que a casa he de repassar-ho i no ho faig; això seria una de les coses que hauria de millorar.

L'AMISTAT.




            L'amsistat per jo, significa tenir una persona a la que li pots contar cualsevol cosa sense cap problema i significa que cuan et sents sol, tens un problema o simplement vols compartir una alegria, aquella persona estarà al teu costat.
            En el meu cas, em basta i sobra una mà per contar els amics que tenc.
            Jo consider que només soc amiga de una persona ja que, només d'aquella persona no contaria mai cap secret i pasi el que li pasi estaré i vull estar al seu costat; dels altres ''amics'' simplement som: coneguda, ja que penso que no podria ocultar algunes coses de les que em conten i pequè simplement, no em considero una bona amiga seva.
            Per altra banda si que penso que tenc la millor amiga que hi pugui haver ja que sempre que li he contat alguna cosa mai ho ha dit, desde que la conec (fa 8 anys) mai, ni una sola vegada ens em barellat; sempre que he tengut un problema m'ha ajudat i perquè cuan e tengut una bona notícia per compartir, aquesta persona a estat amb la primera que he pensat en contar-li.

No hay comentarios:

Publicar un comentario